Aktueel

 

15 december 2018:  Het Winterconcert met Orveo: Wat was het weer een mooie avond!!

De foto’s van het Winterconcert zijn  te vinden onder de knop “Optredens”

Enkele filmpjes zijn te vinden via het YouTube-kanaal van De Poldermodellen.

 

-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-

 

De kaartverkoop voor ons Winterconcert met Orveo is gestart.    Mail naar winterconcertloenen@gmail.com

 

 

-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-

 

Veel applaus bij Jubileum concert van De Poldermodellen

 

Met het concert in het kader van hun 10-jarig jubileum heeft het gemengde koor de Poldermodellen de uitverkocht gevulde Pauluskerk (200 bezoekers) in Breukelen  redelijk  `op zijn kop ` gezet.

Uitgedost in rood (sopranen), wit (tenoren, bassen) en blauw (alten) en de kerk in dezelfde kleuren feestelijk aangekleed bracht het koor en solisten 20 nummers ten gehore die zeer in de smaak vielen bij het publiek.

Voor de pauze kwamen de toppers uit de afgelopen 10 jaar aan de beurt en na de pauze nieuw repertoire van klassiek tot luister, tot populair.

Om een paar uitschieters uit het concert te noemen Oyfn Pripetshok/Yerushalaimshel-zahav, Viva la vida, Healing light en Space oddity.

Meest uitspringend waren de Medley Andrew Sisters (solo van Bertie van Sevenbergen, Nieneke vanden Brink en Carolien Hennipman) en de verzameling uit de Sound of Music.

Zoals gebruikelijk bij de Poldermodellen kon het publiek bij sommige stukken meezingen en dat men dat leuk vindt was goed te horen.

Ter gelegenheid van het jubileum werd het koor naast hun vaste pianist Marie-José Keijzers begeleid door Giulietta Westveen op fluit, Tom Damm op viool en Dick  van Baardewijk op slagwerk.

Het optreden stond onder leiding van Bertie van Sevenbergen, die in het zonnetje werd gezet omdat zij ook hààr 10-jarig jubileum bij het koor viert.

Meer foto’s en filmpjes onder het kopje Optredens

 

Print Friendly, PDF & Email

Projectkoor uit Loenen aan de Vecht