Aktueel

Stem voor de Poldermodellen. Het kan nog t/m 27 september!!

Rabo Club Support

15 september a.s. starten we weer!

Na twee jaar geen jaarconcert hebben kunnen geven door alle corona-maatregelen, starten de Poldermodellen op donderdagavond 15 september a.s. hun 15 e seizoen met het instuderen van hun nieuwe programma met als thema “Liefde”. Het zal een gemengd repertoire worden met zowel Nederlandstalige nummers als ook Engelse, Franse en Spaanse nummers. Het geheel in een mix van licht klassiek, jazz, pop en hedendaagse muziek. De uitvoering van ons komend voorjaarsconcert is gepland op zaterdag 15 april 2023.


Meedoen met de Poldermodellen? Je bent van harte welkom om bij ons te komen zingen, maar natuurlijk kan je ook alleen naar ons komen luisteren. Deelname aan ons koor betekent plezier in zingen en leuke onderlinge contacten. Daarnaast is er ook steeds weer de
uitdaging om stukken te leren, te repeteren en een mooie uitvoeringen neer te zetten. Kortom een fijne combinatie van ontspanning en inspanning. Al wat je nodig hebt, is interesse voor muziek en een stem (sopraan, alt, tenor of bas). Voorzingen, daar doen wij niet aan. Enthousiast geworden? Lees meer over ons op deze website en neem dan contact op via email:  depoldermodellen@gmail.com of kom eens langs bij één van onze wekelijkse donderdagavond-repetities.

Foto M. Vervoorn

Buitenoptreden De Poldermodellen: koud en warm tegelijk!

Op 28 april jl. gaven we een buitenoptreden bij ’t Web ter afsluiting van het seizoen. Eindelijk, na twee 2 jaar dan weer wel repeteren en dan weer niet èn geen optredens kunnen geven.

Deze donderdag – het was best heel fris- kwamen er zo veel mensen luisteren naar hoe we als koor met ons optreden weer een leuke (ouderwetse) sfeer konden creëren. We zongen een klein repertoire met nummers als California Dreamin, Lemon Tree, Foto van Vroeger, Bella Ciao en zo meer. Het ging ons best wel weer goed af en het publiek applaudisseerde enthousiast na elk nummer. Kortom het was top om weer zo’n avond met elkaar te hebben met na afloop een gezellige borrel.

Onderstaand filmpje geeft een leuke indruk van de avond.

Aan het fijne publiek: heel erg bedankt dat jullie er bij waren en dat jullie zo gul hebben gedoneerd. Als koor zijn we weer extra gemotiveerd voor het nieuwe seizoen dat half september dit jaar start. Er hebben zich alweer nieuwe leden aangemeld en voor wie ook met ons wil meezingen, meld je aan,  je bent van harte welkom!

Volg ons op www.depoldermodellen.nl of op Facebook

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

BUITENCONCERT op donderdag 28 april

Ons vaste voorjaarsconcert kon helaas vanwege de Coronamaatregelen niet doorgaan. We willen ons seizoen wel muzikaal en feestelijk afsluiten.
Op donderdagavond 28 april a.s. geven wij om 20.30 uur op het pleintje vóór het Cultureel Centrum ’t Web een klein concert. Iedereen is van harte welkom.
Roy Heesakkers, onze vrolijke beheerder van ’t Web, schenkt met plezier een drankje. Mocht het onverhoopt gaan regenen, dan verplaatsen we naar binnen. Zegt het voort…


_+_+_+_+_+-+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_

De laatste repetitie van najaarsproject 2021:

In 2022 hopelijk weer op volle kracht verder.

Fijne feestdagen en een goed en gezond nieuwjaar.

+-+-+-+-+-+-+-+-+-+

9 november 2021

Uitslag Rabo Clubsupport is bekend:

Begin deze week ontvingen wij goed nieuws van de Rabobank:

Bedankt voor jullie deelname aan Rabo ClubSupport!

Leden van Rabobank Gooi en Vechtstreek hebben tijdens de stemperiode bepaald welke financiële bijdrage de deelnemende clubs en verenigingen ontvangen.
Projectkoor De Poldermodellen ontvangt een bedrag van € 672,57

Daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee.

Wil je meer weten over de uitslag. Kijk dan naar het volgende filmpje:

Uitslag Rabo Clubsupport 2021

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

We gaan weer zingen!!

Na lange tijd mogen we weer ècht samen zingen. De repetities starten op donderdag 16 september in ’t Web in Loenen aan de Vecht. Uiteraard coronaproof. 

We hebben  ruimte voor nieuwe leden. 
KOM ERBIJ en zing mee!

Wil je graag zingen bij en met ons gezellige koor, neem dan contact op via email: depoldermodellen@gmail.com.  We vertellen je graag meer over ons koor. Vanwege de Corona-maatregelen graag eerst aanmelden via het mailadres. 

*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

Augustus 2021: De Poldermodellen ontvingen een mooie bijdrage van de gemeente Stichtse Vecht. Lees hier meer.

_________________________________________________________________

Print Friendly, PDF & Email

Projectkoor uit Loenen aan de Vecht