Aktueel

)_)_)_)_)_)_)_)_)_)_)_)_)_)_)_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(

Kerstconcert 15 december 2022

Ondanks de snijdende kou waren er zo’n 60 mensen, familieleden, oud-leden en bekenden, naar ’t Web gekomen om het mini-Kerstconcert van de Poldermodellen bij te wonen.

Het koor was voor deze gelegenheid in stemmige kerstkleding en allen droegen naast de bekende koeien-sjaal ook nog de speciaal voor deze gelegenheid gemaakte Kerstmutsen.

Het repertoire was zowel klassieke kerstsongs alswel een mee-zing repertoire. Vele bezoekers werden door de enthousiaste koorleden uitgedaagd mee te zingen wat sommigen ook uit volle borst deden.

Na ruim een uur gezongen te hebben werd het koor bedankt middels een warm applaus. Na afloop werd er op de na-zit nog volop nagepraat over deze mooie avond.

(De Kerstmutsen zijn tot stand gekomen door de vaardige co-productie van Nieneke en Carolien)

0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

Kerstsamenzang in de open lucht.
Om het eerste gedeelte van seizoen 2022-2023 met een feestelijk tintje af te sluiten, geeft projectkoor “De Poldermodellen” op donderdagavond 15 december vanaf 20:30 uur een klein concert voor het Cultureel Centrum ’t Web.
Zoals in het voorjaar het seizoen van 2021 – 2022 feestelijk in de buitenlucht werd afgesloten, zal het koor nu een Kerstsamenzang ten gehore brengen, waarbij iedereen van harte welkom is. Het repertoire zal bestaan uit bekende en misschien minder bekende
kerstliederen, maar we hopen dat het publiek uit volle borst zal meezingen.
Dit vindt plaats op het plein voor de ingang van Cultureel Centrum ’t Web, met na afloop de mogelijkheid om een glas glühwein of een non-alcoholisch drankje te nuttigen.
Indien de weergoden ons niet gunstig gezind zijn en ons op regen, sneeuw of hagel trakteren, zal de Kerstsamenzang in ’t Web plaatsvinden.

En ondertussen zijn wij ook nog druk aan het repeteren voor het voorjaarsconcert op 15 april 2023.

_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_

Een geweldige bijdrage van de Rabo Club Support actie!

De Poldermodellen danken de Rabobank en al diegenen die gestemd hebben.

2_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_

15 september a.s. starten we weer!

Na twee jaar geen jaarconcert hebben kunnen geven door alle corona-maatregelen, starten de Poldermodellen op donderdagavond 15 september a.s. hun 15 e seizoen met het instuderen van hun nieuwe programma met als thema “Liefde”. Het zal een gemengd repertoire worden met zowel Nederlandstalige nummers als ook Engelse, Franse en Spaanse nummers. Het geheel in een mix van licht klassiek, jazz, pop en hedendaagse muziek. De uitvoering van ons komend voorjaarsconcert is gepland op zaterdag 15 april 2023.


Meedoen met de Poldermodellen? Je bent van harte welkom om bij ons te komen zingen, maar natuurlijk kan je ook alleen naar ons komen luisteren. Deelname aan ons koor betekent plezier in zingen en leuke onderlinge contacten. Daarnaast is er ook steeds weer de
uitdaging om stukken te leren, te repeteren en een mooie uitvoeringen neer te zetten. Kortom een fijne combinatie van ontspanning en inspanning. Al wat je nodig hebt, is interesse voor muziek en een stem (sopraan, alt, tenor of bas). Voorzingen, daar doen wij niet aan. Enthousiast geworden? Lees meer over ons op deze website en neem dan contact op via email:  depoldermodellen@gmail.com of kom eens langs bij één van onze wekelijkse donderdagavond-repetities.

Foto M. Vervoorn

Buitenoptreden De Poldermodellen: koud en warm tegelijk!

Op 28 april jl. gaven we een buitenoptreden bij ’t Web ter afsluiting van het seizoen. Eindelijk, na twee 2 jaar dan weer wel repeteren en dan weer niet èn geen optredens kunnen geven.

Deze donderdag – het was best heel fris- kwamen er zo veel mensen luisteren naar hoe we als koor met ons optreden weer een leuke (ouderwetse) sfeer konden creëren. We zongen een klein repertoire met nummers als California Dreamin, Lemon Tree, Foto van Vroeger, Bella Ciao en zo meer. Het ging ons best wel weer goed af en het publiek applaudisseerde enthousiast na elk nummer. Kortom het was top om weer zo’n avond met elkaar te hebben met na afloop een gezellige borrel.

Onderstaand filmpje geeft een leuke indruk van de avond.

Aan het fijne publiek: heel erg bedankt dat jullie er bij waren en dat jullie zo gul hebben gedoneerd. Als koor zijn we weer extra gemotiveerd voor het nieuwe seizoen dat half september dit jaar start. Er hebben zich alweer nieuwe leden aangemeld en voor wie ook met ons wil meezingen, meld je aan,  je bent van harte welkom!

Volg ons op www.depoldermodellen.nl of op Facebook

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

BUITENCONCERT op donderdag 28 april

Ons vaste voorjaarsconcert kon helaas vanwege de Coronamaatregelen niet doorgaan. We willen ons seizoen wel muzikaal en feestelijk afsluiten.
Op donderdagavond 28 april a.s. geven wij om 20.30 uur op het pleintje vóór het Cultureel Centrum ’t Web een klein concert. Iedereen is van harte welkom.
Roy Heesakkers, onze vrolijke beheerder van ’t Web, schenkt met plezier een drankje. Mocht het onverhoopt gaan regenen, dan verplaatsen we naar binnen. Zegt het voort…


_+_+_+_+_+-+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_

Print Friendly, PDF & Email

Projectkoor uit Loenen aan de Vecht