Vrienden van De Poldermodellen

Zingen is goed voor lijf en leden en geeft plezier in het leven

Wordt u ook  “Vriend van de Poldermodellen”?

Houdt u ook zo van zingen maar is een koor-lidmaatschap nét een stap te ver? Wilt u uw steentje bijdragen aan dit schitterende koor uit Loenen a/d Vecht?

Wij nodigen u graag uit om “Vriend van de Poldermodellen” te worden.

Wie zijn De Poldermodellen?

Wij zijn een koor met ruim 50 enthousiaste leden. 

Wij zingen een jaarlijks wisselend repertoire van een mix van “prachtig klassiek tot melodieuze pop; van fijne luisterliedjes tot ritmische songs”.

Wij oefenen wekelijks in Cultureel Centrum ‘t Web in Loenen a/d Vecht.

Wij brengen jaarlijks een schitterend concert ten gehore voor ruim 200 bezoekers.

Een “Vriend van de Poldermodellen” is betrokken bij het koor maar zingt niet actief mee. Als “Vriend” draagt u jaarlijks bij in de uitvoeringskosten, de aankoop van muziekrechten en de muzikale educatie van de leden in zang en muziek. Uw bijdrage kunt u naar eigen inzicht bepalen.

Daarvoor krijgt u, naast onze grote waardering:

  • Eén keer per seizoen een nieuwsbrief
  • De mogelijkheid tot het bijwonen van 1 repetitie met koffie of thee
  • Bij een bijdrage van 25 euro of meer, krijgt u een vrijkaart voor het jaarlijkse voorjaarsconcert

Dus als ook voor u ons motto “Samen zingen, samen ontspannen”” aanspreekt en u een “Vriend van de Poldermodellen” wilt worden, dan zien wij uw bijdrage graag tegemoet op:

Rabobank nr. NL89RABO01038.61.106 T.n.v. Projectkoor de Poldermodellen met vermelding van “Vriend van de Poldermodellen” en uw emailadres zodat wij u op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten. 

U kunt ook gebruikmaken van automatische incasso door de machtiging aan de ommezijde (op pagina 2) in te vullen en te ondertekenen

Vergeet niet onderstaand formulier in te vullen en te retourneren aan: depoldermodellen@gmail.com

Namens alle leden danken wij u hartelijk voor uw bijdrage.

(De Poldermodellen bestaan al sinds 1997 en als Vereniging sinds 2008).

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Uitslag Rabo Clubsupport 2021 is bekend:

Begin november ontvingen wij goed nieuws van de Rabobank:

Bedankt voor jullie deelname aan Rabo ClubSupport!

Leden van Rabobank Gooi en Vechtstreek hebben tijdens de stemperiode bepaald welke financiële bijdrage de deelnemende clubs en verenigingen ontvangen.
Projectkoor De Poldermodellen ontvangt een bedrag van € 672,57

Daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee.

Wil je meer weten over de uitslag. Kijk dan naar het volgende filmpje: Uitslag Rabo Clubsupport 2021

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

De Gemeente Stichtse Vecht biedt steun aan De Poldermodellen

Aug. 2021  Wij zijn de Gemeente Stichtse Vecht zeer dankbaar dat zij ons verzoek voor een eenmalige subsidie van € 1.400,- heeft gehonoreerd. Een extra stimulans voor het koor om de corona-dip te overwinnen. 

In haar ruim 20 jaar bestaan is het de Poldermodellen altijd gelukt haar eigen broek op te houden met een gezonde financiële huishouding. Corona maakte daar helaas een eind aan; trouwe leden die het niet meer aandurfden en hun lidmaatschap opzegden, het cancelen van projecten en concerten. Daartegenover stonden het doorlopen van vaste kosten. Koorleden sprongen bij maar dat kon niet verhinderen dat de bodem van onze reserves in zicht kwam.  Met onze seizoensstart op 16 september 2021 gaan we nu weer richting de toekomst met zangplezier voor iedereen. 

 

24-02-2021

Voor het derde jaar op rij hebben De Poldermodellen een mooi bedrag ontvangen, dankzij het initiatief van de Rabobank: Rabo Club support. Afgelopen november ontvingen wij een bedrag van maar liefst 776, 75 euro .

Dank aan de Rabobank èn aan allen die gestemd hebben of ervoor gezorgd hebben dat anderen op ons stemden!

—————————————————————————-

Rabo campagne pakt voor het 2e jaar goed uit voor de Poldermodellen.

Dankzij de Rabobank en haar jaarlijkse Clubkas Campagne 2019 ontvingen De Poldermodellen op 15 april j.l. een cheque ter waarde van € 790,31! Een prachtig bedrag waar we erg blij mee zijn. We gaan het besteden aan kooreducatie; dat was immers het doel.

Naast de Rabobank vooral ook hartelijk dank aan diegenen (leden van de Rabobank) die in deze campagne op ons koor hebben gestemd.

Voor meer informatie  over de Rabo Clubkas Campagne zie: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/gooi-en-vechtstreek/sponsoring/

Print Friendly, PDF & Email

Projectkoor uit Loenen aan de Vecht