Vrienden van De Poldermodellen

Wilt u het koor ondersteunen en vriend worden van De Poldermodellen, dan komen we graag met u in contact via depoldermodellen@gmail.com

De Gemeente Stichtse Vecht biedt steun aan De Poldermodellen

Aug. 2021  Wij zijn de Gemeente Stichtse Vecht zeer dankbaar dat zij ons verzoek voor een eenmalige subsidie van € 1.400,- heeft gehonoreerd. Een extra stimulans voor het koor om de corona-dip te overwinnen. 

In haar ruim 20 jaar bestaan is het de Poldermodellen altijd gelukt haar eigen broek op te houden met een gezonde financiële huishouding. Corona maakte daar helaas een eind aan; trouwe leden die het niet meer aandurfden en hun lidmaatschap opzegden, het cancelen van projecten en concerten. Daartegenover stonden het doorlopen van vaste kosten. Koorleden sprongen bij maar dat kon niet verhinderen dat de bodem van onze reserves in zicht kwam.  Met onze seizoensstart op 16 september 2021 gaan we nu weer richting de toekomst met zangplezier voor iedereen. 

 

24-02-2021

Voor het derde jaar op rij hebben De Poldermodellen een mooi bedrag ontvangen, dankzij het initiatief van de Rabobank: Rabo Club support. Afgelopen november ontvingen wij een bedrag van maar liefst 776, 75 euro .

Dank aan de Rabobank èn aan allen die gestemd hebben of ervoor gezorgd hebben dat anderen op ons stemden!

—————————————————————————-

Rabo campagne pakt voor het 2e jaar goed uit voor de Poldermodellen.

Dankzij de Rabobank en haar jaarlijkse Clubkas Campagne 2019 ontvingen De Poldermodellen op 15 april j.l. een cheque ter waarde van € 790,31! Een prachtig bedrag waar we erg blij mee zijn. We gaan het besteden aan kooreducatie; dat was immers het doel.

Naast de Rabobank vooral ook hartelijk dank aan diegenen (leden van de Rabobank) die in deze campagne op ons koor hebben gestemd.

Voor meer informatie  over de Rabo Clubkas Campagne zie: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/gooi-en-vechtstreek/sponsoring/

Print Friendly, PDF & Email

Projectkoor uit Loenen aan de Vecht