Vriend van De Poldermodellen

Zingen is goed voor lijf en leden en geeft plezier in het leven

Wordt “Vriend van de Poldermodellen”?
Houdt u ook zo van zingen maar is een koor-lidmaatschap nét een stap te ver? Wilt u uw steentje bijdragen aan dit schitterende koor uit Loenen a/d Vecht?
Wordt dan een “Vriend van de Poldermodellen”.

De Poldermodellen; een koor met ruim 50 enthousiaste leden die jaarlijks een wisselend repertoire brengen in een mix van “prachtig klassiek tot melodieuze pop; van fijne luisterliedjes tot ritmische songs”. Dit allemaal in een schitterend concert. Onze repetitieruimte is in het Cultureel Centrum ’t Web in Loenen a/d Vecht en hier repeteren wij met groot enthousiasme elke donderdagavond.

Een “Vriend van de Poldermodellen” is betrokken bij het koor maar zingt niet actief mee. Als “Vriend” draagt u jaarlijks bij in de uitvoeringskosten, de aankoop van muziekrechten en de muzikale educatie van de leden in zang en muziek.
Daarvoor krijgt u, naast onze welgemeende waardering:
-De mogelijkheid tot het bijwonen van een repetitie met koffie of thee
– Bij een bijdrage van € 25,– per jaar of meer, krijgt u ook een vrijkaart voor het jaarlijkse voorjaarsconcert.

Dus als bovenstaande motto u aanspreekt en u “Vriend van de Poldermodellen” wilt worden, dan zien wij uw bijdrage graag tegemoet op:
Rabobank nr. NL89RABO01038.61.106 T.n.v. Projectkoor de Poldermodellen met vermelding van “Vriend van de Poldermodellen” en uw emailadres zodat wij u op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten.

U kunt ook gebruikmaken van automatische incasso door de machtiging aan de ommezijde (op pagina 2) in te vullen en te ondertekenen

Vergeet niet onderstaand formulier in te vullen en te retourneren aan: depoldermodellen@gmail.com

(De Poldermodellen bestaan al sinds 1997 en als Vereniging sinds 2008).

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Print Friendly, PDF & Email

Projectkoor uit Loenen aan de Vecht