Muzikale reis door de tijd, voorjaar 2017

foto220417

 

‘Muzikale Reis door de Tijd’ met De Poldermodellen een groot succes!

Op zaterdag 22 april jl. had het projectkoor De Poldermodellen haar jaarlijkse optreden in de Pauluskerk in Breukelen. Het koor had zes maanden de tijd om het diverse programma van “Een muzikale reis door de tijd” te oefenen.
Elke donderdagavond samen zingen is leuk en gezellig en de mooie muziek maakt vanzelf emoties los in het brein. Dirigent Bertie van Sevenbergen leert de koorleden bovendien goed te ademen en te bewegen op het ritme van de muziek. Niet voor niets dat een avondje zingen totale ontspanning brengt!
Het plezier van het koor was te horen in een volledig uitverkochte Pauluskerk. Het repertoire omvatte onder de titel ‘Een Muzikale Reis door de Tijd” muziek van de 16e eeuw tot heden. Klassiek, jazz, oud Nederlands en pop liepen moeiteloos in elkaar over. Het optreden werd visueel ondersteund met bijbehorende tijdsbeelden. Zoals bij elk optreden van het koor haakte het publiek ook dit keer direct in wanneer er kon worden meegezongen.
Het enthousiasme en de kwaliteit van het koor (ruim 60 leden), haar dirigent, de solisten uit het koor, pianist Marie-José Keijzers en de gehele presentatie brachten waarvoor het publiek was gekomen: een heerlijke avond kooroptreden.
Kortom, er wordt nu al weer uitgekeken naar een volgend concert van De Poldermodellen.

Print Friendly, PDF & Email

Projectkoor uit Loenen aan de Vecht