Xmas Singin

singing_uitverkocht

Het projectkoor De Poldermodellen nodigt u uit voor een verrassende Xmas SINGiN op zondag 13 december a.s. in  ’t Web te Loenen aan de Vecht. U kunt op een speelse manier ervaren hoe het er bij ons koor aan toe gaat.

We beginnen – samen met u – een ‘open repetitie’: stem opwarmen en een liedje instuderen met verschillende stemgroepen. Dan in de pauze gezellig bijpraten met een hapje en een drankje. Ook zal het koor een aantal nummers laten horen, waar we de afgelopen  repetities aan gewerkt hebben. We besluiten het programma met een samenzang van verschillende bekende kerstliederen.

Deze middag staat onder leiding van Bertie van Sevenbergen. We worden op piano begeleid door onze pianiste Marie-José Keyzer.

De start is om 14:00 uur (de zaal is open vanaf 13:30 uur) en we verwachten de middag af te kunnen sluiten rond 16:30 uur. De toegangsprijs – incl. twee pauzedrankjes en borrelhapjes – is
€ 6,50. De kaarten zijn vanaf 28 november t/m 11 december verkrijgbaar bij Sigarenmagazijn De Beurs in Loenen aan de Vecht en Boekhandel Van Kralingen in Breukelen.

Komt u ook gezellig meedoen?

Print Friendly, PDF & Email

Projectkoor uit Loenen aan de Vecht