CONTACT

Contact

Meedoen met de Poldermodellen? Dan bent u van harte welkom.

U kunt meedoen door bij ons te komen zingen, u kunt natuurlijk ook alleen naar ons komen luisteren.

U wilt meezingen?

Deelname aan ons koor betekent plezier in zingen en leuke onderlinge contacten. Daarnaast is er ook steeds weer de uitdaging om de stukken te leren, te repeteren en in de uitvoeringen goed en mooi te brengen. Kortom een fijne combinatie van ontspanning en inspanning.

Wat u meebrengt zijn interesse voor muziek en uw stem (sopraan, alt, tenor of bas). Voorzingen, daar doen wij niet aan. Wat de vereniging meebrengt is een gekwalificeerde enthousiaste koorleider/dirigent, alle bladmuziek en muziekvoorbeelden/oefenMP3’s per stem ingezongen. Wij repeteren op donderdagavond in ’t Web in Loenen aan de Vecht met in de pauze koffie/thee met iets lekkers en na afloop van de repetitie de mogelijkheid voor een drankje en wat napraten.

Ons seizoen loopt van september tot april en is opgedeeld in een najaarsproject op weg naar een eindejaarsconcert en voorjaarsproject dat samen met het voorgaande najaarsproject opbouwt naar ons jaarlijkse lenteconcert in april. Gaande het seizoen organiseren we buiten de repetities een of meer vooral gezellige kooractiviteiten.

De kosten voor het lidmaatschap bestaan uit een verenigingsbijdrage van € 20,- per jaar en een bijdrage per project van € 85,-.

Komt gerust eens kijken en meedoen. U mag twee repetities vrijblijvend en zonder kosten meedoen.  Als u lid wordt berekenen we de projectbijdrage naar rato van het aantal nog te bezoeken repetities .

U wilt alleen naar ons luisteren?

Schrijf u dan met uw mailadres bij ons in, dan houden wij u op de hoogte van onze concerten en uitvoeringen.

Voor inschrijving of andere informatie mail naar: info@depoldermodellen.nl

Of  volg ons via facebook: 

Print Friendly, PDF & Email

7 gedachten over “CONTACT”

 1. Hallo Carolien, Wat een ontzettend leuke foto’s heb je van het jubileum gemaakt. Jammer dat ik er niet bij kon zijn, maar ik doe mijn best om bij het volgende jubileum WEL aanwezig te zijn.
  Ook al moeten ze mij dan misschien met wel in het “Kampje” op komen halen ? Groet, Peter

 2. M.b.t het repertoire voor de korendag in Paradiso 2018:
  Ik herinner mij. dat we in 2012 ook Lena’s Sang hebben gezongen. Ik zou het leuker vinden om niet met iets aan te komen, dat we daar al eerder hebben gedaan.

 3. Koorgenoten,
  Ik wil mij even voorstellen aan u.
  Kees Hellingwerf, geboren Vreelander, 64 jaar. Geen enkele koorervaring, toch wil ik het graag gaan proberen.
  12 oktober was ik er voor de eerste keer bij en het is wel wennen.
  Mocht het echt niet lukken dan hoor ik het graag.
  Tot donderdag.

Geef een antwoord

Projectkoor uit Loenen aan de Vecht